Uitzending
Dames van Oranje - 29-8-2009

29-8-2009

Dames van Oranje

1479 x bekeken | 0 reacties
6
We duiken in de levens van de prinsessen van onze koninklijke familie. Stuk voor stuk gewone burgermeisjes die door hun huwelijk met een prins toetraden tot wat voor velen een fascinerende sprookjeswereld is. De kroonprinses. Veel van de prinsessen leiden nog steeds het leven van een burgermeisje, maar één van hen gaat een heel ander leven tegemoet: Máxima wordt straks koningin. Wist zij waar ze aan begon? En weet ze inmiddels hoe ze zich als een kroonprinses moet gedragen? Jetske van den Elsen bezoekt de Mode Biënnale, die door Máxima geopend wordt en ziet hoe dit haar af gaat. Ook spreekt ze met de schrijvers van een Argentijns boek over de kroonprinses, die in haar verleden doken, en leert Máxima op een heel andere manier kennen.

Presentatie: Jetske van den Elsen.

Deze uitzending van het programma Dames van Oranje is uitgezonden op zaterdag 29 augustus door de NCRV. De presentatie was in handen van Jetske van den Elsen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee