Programma
Criminal Minds: Beyond Borders

Criminal Minds: Beyond Borders

6
Criminal Minds: Beyond Borders is een spannende misdaad serie bij Veronica. Deze serie is een spin-off van Criminal Minds. Gary Sinise speelt in Criminal Minds: Beyond Borders een ervaren FBI-agent die samen met zijn team de grens overgaat wanneer mensen in enorm gevaar verkeren in het buitenland. Het is hun taak om over de hele wereld de misdaad te verslaan en de slachtoffers veilig thuis te brengen.
 • Criminal Minds: Beyond Borders

  2268 x bekeken | 23-3-2016
  Criminal Minds: Beyond Borders - 1. The Harmful One
  6
  Een korte blik op de nieuwe serie Criminal Minds: Beyond Borders. In de serie gaat ervaren FBI-agent, samen met zijn team, de gren... Je ziet het nu op KIJK! Hierin werd geacteerd door Gary Sinise. Deze uitzending van... Bekijk uitzending
Nieuws over Criminal Minds: Beyond Borders
 • Criminal Minds: Beyond Borders - Nieuwe politieserie Criminal Minds: Beyond Borders

  Nieuwe politieserie Criminal Minds: Beyond Borders

  24-2-2016


  Alsof er nog niet genoeg politieseries op televisie waren: Veronica komt eind maart met de nieuwe serie Criminal Minds: Beyond Borders, die nog een stap verder gaat dan haar voorganger. Gary Sinise speelt in de serie een ervaren FBI-agent die samen met zijn grensverleggende team de hele wereld overgaat wanneer mensen in enorm gevaar verkeren in het buitenland. Het is hun taak om de misdaad wereldwijd te verslaan en de slachtoffers hiervan veilig thuis te brengen, terug in de Verenigde Staten. Veronica brengt Criminal Minds: Beyond Borders slechts één week na de start in Amerika. De eerste aflevering is op woensdag 23 maart te zien, direct na een nieuwe Criminal Minds.

  De International Response Unit van Criminal Minds: Beyond Borders wordt geleid door Jack Garrett (Gary Sinise), een doorgewinterde FBI-agent. Zijn team bestaat uit antropoloog Clara Seger (Alana De La Garza) die al veel heeft gereisd, de voormalig militair Matthew Simmons (Daniel Henney), de technische analist Russ ‘Monty’ Montgomery (Tyler James Williams) die meestal bij de betrokken families in Amerika blijft, en patholoog anatoom Mae Jarvis (Annie Funke). Of het nou gaat om ontvoeringen, moorden of valse beschuldigingen van misdaden, deze agenten zetten alles op alles om de criminelen in het buitenland te identificeren en buiten de grenzen voor veiligheid te zorgen.
  Lees verder