Uitzending
Code 37 - Ondergronds

Ondergronds

Code 37

22-9-2013

| 4463 x bekeken | 0 reacties
8
De negenjarige Katrijn Verschuere verdwijnt en wordt later dood teruggevonden. Dit zorgt ervoor dat er bij de sectie Zeden oude wonden opengereten. Bob wordt namelijk benaderd door Michelle Demaret, de mama van Eline, een meisje dat negen jaar geleden spoorloos verdween en nooit werd teruggevonden. Zowel Bob als Charles hebben de zaak nooit van zich kunnen afzetten en als ook nog eens alle sporen naar de hoofdverdachte van toen leiden, bijt het team zich vast in de zaak. Ondertussen blijft Hannah zich verdiepen in haar privéonderzoek en legt ze Erwin Struelens het vuur aan de schenen. Wanneer Hannah spoorloos verdwijnt, start een race tegen de tijd om haar levend terug te vinden.

Deze uitzending van het programma Code 37 met de titel Ondergronds is uitgezonden op zondag 22 september door RTL4. Hierin werd geacteerd door Veerle Baetens, Michael Pas, Marc Lauwrys en Gilles De Schryver.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee