Uitzending
Close Up - Robin Williams Remembered

Robin Williams Remembered

Close Up

22-6-2019

| 434 x bekeken | 0 reacties
7
In augustus 2014 overleed de Amerikaanse acteur en komiek Robin Williams. Williams gold bij publiek en collega's als een van de meest geliefde persoonlijkheden uit de filmwereld. Hij speelde heel uiteenlopende rollen, variŰrend van het hilarisch grappige buitenaardse wezen Mork tot de hero´sche universiteitsprofessor John Keating in Dead Poets' Society. In de documentaire komt Williams zelf uitgebreid aan het woord in een van zijn laatste interviews.

Een hommage aan de Amerikaanse acteur en komiek Robin Williams die bij publiek en collega's gold als een van de meest geliefde persoonlijkheden uit de filmwereld.

De documentaire omvat Williams laatste uitgebreide televisie-interview, inclusief nooit eerder vertoonde filmclips waarin hij spreekt over zijn leven en werk, evenals interviews met mensen die hem kenden en die met hem gewerkt hebben.

Zo vertelt Williams over de periode waarin hij stand-up comedian was, zijn wens om een serieus theater-acteur te worden en zijn onvermoeibare inspanningen om in het buitenland gestationeerde Amerikaanse troepen te entertainen.

Aan het woord komt eveneens Pam Dawber ľ Robin Williams goede vriendin en co-star uit de serie Mork & Mindy. Dawber sprak Willams nog enkele weken voor zijn overlijden. Andere ge´nterviewden zijn Henry Winkler (uit de serie Happy Days) en Yakov Smirnoff (Moscow on the Hudson), evenals de komieken Louie Anderson, Paul Rodriguez, Rick Overton, Blake Clark, en Pauly Shore.

Deze uitzending van het programma Close Up met de titel Robin Williams Remembered werd uitgezonden op zaterdag 22 juni door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie