Uitzending
Claudia op vrijdag - 2-10-2009

2-10-2009

Claudia op vrijdag

2249 x bekeken | 0 reacties
7
Een grappige kijk achter de schermen van bekend Nederland. Ongewone gesprekken over vakmanschap, passies en inspiratiebronnen. Claudia ontmoet in het item De Wereld Staat Stil haar jeugdheld Arjan Ederveen. Ze neemt een kijkje in zijn tuin in Friesland waar hij zijn boontjes dopt en ook een klein beetje wiet verbouwt. Daarnaast ondervindt Claudia aan den lijve het vakmanschap van Rick Nieman. Zo loopt ze in het item Hoe doet u dat? een dag mee bij het RTL Nieuws! Tot slot leert Claudia in het item Noem het inspiratie een zachte kant kennen van Johan Derksen. Ze laat zich meevoeren in zijn obsessieve verzamelwoede en voorliefde voor Amerikaanse singer-songwriters.

Presentatie: Claudia de Breij.

Deze uitzending van het programma Claudia op vrijdag is uitgezonden op vrijdag 2 oktober door de VARA. Te gast waren Arjan Ederveen, Johan Derksen en Rick Nieman. De presentatie was in handen van Claudia de Breij.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee