Uitzending
Checkpoint - 26-12-2009

26-12-2009

Checkpoint

1797 x bekeken | 0 reacties
7
Testprogramma voor échte jongens en stoere meiden. Het programma speelt zich af in een loods, op een geheime plek, ergens in Nederland. Die loods is de testruimte waar Klaas van Kruistum samen met een team van stoere jongens en meiden allerlei zinnige en soms ook onzinnige testen uitvoert. Een overzicht van de beste, raarste en meest hilarische testen van het afgelopen seizoen. Maar je ziet ook niet eerder uitgezonden testen, zoals de bandengriptest. Welke fietsband heeft de kortste remweg en bespaart het testteam een aanrijding met de taarttoren? En extra materiaal van de jongens tegen de meiden. Je zag al eerder hoe het testteam groen en geel zag in de Razende Roeland. En dan moesten ze ook nog met soesjes gooien! Benieuwd naar al die extra's? Kijk dan naar het programma!

Presentatie: Klaas van Kruistum.

Deze uitzending van het programma Checkpoint is uitgezonden op zaterdag 26 december door Z@pp. De presentatie was in handen van Klaas van Kruistum.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee