Uitzending
Checkpoint - 21-10-2009

21-10-2009

Checkpoint

1109 x bekeken | 0 reacties
6
Testprogramma voor échte jongens en stoere meiden. Het programma speelt zich af in een loods, op een geheime plek, ergens in Nederland. Die loods is de testruimte waar Klaas van Kruistum samen met een team van stoere jongens en meiden allerlei zinnige en soms ook onzinnige testen uitvoert. Waaruit kun je nu eigenlijk beter drinken, een glas of een beker? Het testteam checkt wat er sterker is door ze naar beneden te gooien en zo heet te maken dat ze knappen. En wat doe je als je telefoon leeg is en geen oplader hebt? We gebruiken citroenen en een dynamo om toch op te laden. In de jongens/meiden-test checken we wie er preciezer is. Wie opereert dokter Bibber het nauwkeurigst? De testers bibberen er zelf ook van! Ook: wie heeft zijn zenuwen het best onder controle bij de draaiende champagnetoren?

Presentatie: Klaas van Kruistum.

Deze uitzending van het programma Checkpoint is uitgezonden op woensdag 21 oktober door Z@pp. De presentatie was in handen van Klaas van Kruistum.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee