Uitzending
Checkpoint - 13-2-2010

13-2-2010

Checkpoint

1311 x bekeken | 0 reacties
6
Testprogramma voor échte jongens en stoere meiden. Het programma speelt zich af in een loods, op een geheime plek, ergens in Nederland. Die loods is de testruimte waar Klaas van Kruistum samen met een team van stoere jongens en meiden allerlei zinnige en soms ook onzinnige testen uitvoert. Lekker, fruit mee naar school. Maar minder als je die mandarijn geplet onder je schoolboeken terugvindt. Kun je met tennisballen je fruit beschermen? En hoe maak je er anders een lekker fruitdrankje van? Voor de jongens/meiden-test gaan we het geheugen testen. Het testteam moet zoveel mogelijk boodschappen meenemen, maar intussen wordt de winkel overvallen! Weten ze de winkeldief nog te herkennen? Tenslotte kijken we naar de kracht van geluid. Getunede auto's, een gillende operazangeres en knappende wijnglazen.

Presentatie: Klaas van Kruistum.

Deze uitzending van het programma Checkpoint is uitgezonden op zaterdag 13 februari door Z@pp. De presentatie was in handen van Klaas van Kruistum.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee