Nieuwsbericht
Chansons! - Matthijs en Rob reizen door Parijs in muziekshow

Matthijs en Rob reizen door Parijs in muziekshow

Chansons!

17-9-2021

| 911 x bekeken | 0 reacties
6


Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps maken vanaf vanavond een tocht door Parijs die in het teken zal staan van hun gedeelde liefde: het Franse chanson. Met CHANSONS! wil het duo de televisiekijker kennis laten maken met muziek van Édith Piaf, Jacques Brel, Serge Gainsbourg en Charles Aznavour.

In de eerste aflevering, die vanavond om 21:30 uur te zien is op NPO 1, laat Rob aan Matthijs zien waar hij ooit vier maanden een kamer huurde om de Franse taal te leren en de cultuur op te snuiven. Ook ontmoeten zij Barbara Pravi, die vertelt waar een goed chanson volgens haar aan moet voldoen.

“Dat ik een bondgenoot trof in Matthijs als het gaat om het Franse chanson was voor mij al een bijzonderheid. Dat we enkele maanden later samen naar Parijs trokken met een gemeenschappelijk doel, namelijk de liefde voor het chanson verkondigen, was een droom”, zegt Rob over de tv-show.

Klik hier voor meer informatie over Chansons!, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Matthijs en Rob reizen door Parijs in muziekshow

  Matthijs en Rob reizen door Parijs in muziekshow

  17-9-2021

  Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps maken vanaf vanavond een tocht door Parijs die in het teken zal staan van hun gedeelde liefde: het Franse chanson. Met CHANSONS! wil het duo de televisiekijker kennis laten maken met…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten