Uitzending
Carlo’s TV Café - Aflevering 30

Aflevering 30

Carlo’s TV Café

8-5-2016

| 820 x bekeken | 0 reacties
6
Jamai Loman is de co-host van Carlo. Samen ontvangen ze de twaalfjarige Puck van Stijn, voor wie ook in het tweede seizoen van 'Zwarte Tulp' een glansrol is weggelegd. Daarnaast is Tim Douwsma te gast, die zich na de laatste voorstelling van Grease nu volledig focust op zijn soapdebuut in de RTL4-serie 'Nieuwe Tijden'. Gerard Joling is te gast vanwege zijn nieuw single 'Lieveling' en er wordt live geschakeld met Douwe Bob, die dinsdag zijn opwachting maakt in de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Pim Wessels is in de studio om Carlo's Café Spel te spelen. Ook heeft Carlo een heel leuke verrassing voor zijn moeder.

In deze uitzending van Carlo’s TV Café waren Tim Douwsma, Pim Wessels, Jamai Loman en Gerard Joling te gast. Douwe Bob Posthuma deed in deze uitzending verslag voor Carlo’s TV Café. De presentatie was in handen van Carlo Boszhard. Deze uitzending van het programma Carlo’s TV Café met de titel Aflevering 30 werd uitgezonden op zondag 8 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee