Programma
Busje Komt Zo

Busje Komt Zo

6
In het BNNVARA-programma Busje Komt Zo trekt Paul de Leeuw door Nederland met een grote touringcar. Van september tot en met december Gaat Paul het hele land door om bij mensen op bezoek te gaan. Als navigatiesysteem gebruikt Paul de mensen thuis. De kijker mag namelijk steeds bepalen waar Paul naar toe gaat. Ook beslist de kijker wie er in mag stappen, bij wie Paul vrede moet sluiten, wie hij boos moet maken of bij wie hij bijvoorbeeld een liedje moet zingen.
De eerste uitzending van Busje Komt Zo is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Busje Komt Zo

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Busje Komt Zo online beschikbaar komt)
Nieuws over Busje Komt Zo
 • Busje Komt Zo - Paul de Leeuw trekt door Nederland in Busje Komt Zo

  Paul de Leeuw trekt door Nederland in Busje Komt Zo

  6-7-2021  Paul de Leeuw gaat met het nieuwe BNNVARA-programma Busje Komt Zo het land in. Met een grote touringcar trekt De Leeuw van september tot en met december door Nederland om bij mensen op bezoek te gaan. Hiermee keert Paul definitief terug bij BNNVARA, waar hij in 2018 na 28 jaar vertrok.

  De kijker bepaalt waar Paul naar toe gaat. “Jij bent mijn navigatiesysteem, mijn eigen TomTom”, zegt de presentator in een oproep. “Jij bepaalt waar ik met mijn bus naar toe moet. Wie er in mag stappen, bij wie ik vrede moet sluiten, wie ik boos moet maken of bij wie ik een liedje moet zingen.”

  Vorig jaar besloot Paul de Leeuw zijn contract bij RTL te beëindigen, een jaar eerder dan beide partijen eerder overeengekomen waren. Een maand later keerde Paul terug bij de Publieke Omroep (NPO) als presentator van Op1. Aan zijn talkshow-avontuur kwam vorige maand alweer een einde.
  Lees verder
Busje Komt Zo info
Over dit programma
 • Paul de Leeuw Paul de Leeuw presenteert nu Op1 en Busje Komt Zo. Als presentator is Paul de Leeuw onder meer bekend van Op weg naar het Knoop Gala, Paul Pakt Uit, Roodkapje, De Kwis, Het Zijn Net Mensen, Heimwee TV, Op Goed Geluk, Pauls Nummer 1 Show, Ranking… Bekijk volledig dossier