Uitzending
Bureau Vooroordeel - Drenthe

Drenthe

Bureau Vooroordeel

19-7-2018

| 360 x bekeken | 0 reacties
6
Standplaats: Drenthe. Erik Dijkstra en Frank Evenblij trekken een dagje op met een Molukse touring motorclub. Komen Molukkers ooit af van alle vooroordelen die er bestaan over de Molukkers in Nederland? In de Verhoorwagen danseres en jurylid Euvgenia Parakhina. Zijn Russische mannen echt veel stoerder dan de Nederlandse mannen? Verder een ontmoeting met een Libische vluchteling die hier al zeventien jaar zit. Hij sloeg, na te zijn gemarteld, op de vlucht voor de Libische dictator Khadaffi. Waarom is deze vluchteling nog steeds geen Nederlander? En de mannen gaan komkommers plukken met Slowaakse dames. Waarom kunnen Oost-Europeanen toch zo goed komkommers plukken?

In deze uitzending van Bureau Vooroordeel was Euvgenia Parakhina te gast. De presentatie was in handen van Frank Evenblij en Erik Dijkstra. Deze uitzending van het programma Bureau Vooroordeel met de titel Drenthe werd uitgezonden op donderdag 19 juli.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee