Uitzending
Bureau Vooroordeel - 24-2-2016

24-2-2016

Bureau Vooroordeel

1139 x bekeken | 0 reacties
6
Erik en Frank gaan naar Noord-Holland. Hoe houden Ghanezen hun kop boven water in een land waar ze zich minder welkom voelen? In de Verhoorwagen Tofik Dibi. Waarom zijn zoveel Turken middenstander? Met: De standplaats van deze aflevering is Noord-Holland. * Welke vooroordelen hebben ze eigenlijk in Volendam? * Erik Dijkstra en Frank Evenblij gaan ook op zoek naar de vele Ghanezen in de Bijlmer. Ze leven in de marge van de Nederlandse maatschappij. Vaak illegaal en zonder werk. Jaarlijks springen er vier Ghanezen van het balkon uit angst voor de politie. Hoe houden ze hun kop boven water in een land waar ze zich steeds minder welkom voelen? * In de Verhoorwagen ex-politicus en Marokkaan Tofik Dibi. Zijn Marokkanen echt kansloos bij sollicitaties? En hoe kom je als Marokkaan uit de kast? * In deze aflevering ook een ontmoeting met de Chinese eigenaresse van een massagesalon. Zijn alle Chinese massagesalons verkapte bordelen of wordt er wel degelijk de eeuwenoude Chinese massagekunst bedreven? * Tot slot gaan de mannen meedoen met een Turkse garagehouder. Waarom zijn er toch zoveel Turken middenstander? Hoe denken Turken eigenlijk over asielzoekers? Waarom toeteren Turken altijd zo hard na voetbalwedstrijden? En kunnen Frank en Erik de olie van hun eigen Bureau Vooroordeel-mobiel verversen?

In deze uitzending van Bureau Vooroordeel was Tofik Dibi te gast. De presentatie was in handen van Frank Evenblij en Erik Dijkstra. Deze uitzending van het programma Bureau Vooroordeel werd uitgezonden op woensdag 24 februari.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee