Uitzending
Bureau Sport - Special

Special

Bureau Sport

2-1-2014

| 1386 x bekeken | 0 reacties
7
Op 2 en 3 januari kijkt ‘Bureau Sport’ op geheel eigen wijze nog een keer terug op het sportjaar 2013. En wordt alvast vooruitgeblikt op 2014.

In deze serie probeert Erik een nieuwe vorm van doping uit. En met succes, zo zal blijken wanneer hij de beroemde ‘Muur van Geraardsbergen’ op fietst.

Frank blikt met de eigenzinnige schaatser Bob de Jong vooruit op de Spelen van Sotchi. ‘Ik kan Sven nog 1 keer verslaan, dat is echt niet alleen een illusie’.

Samen trekken Erik en Frank ook hun trainingspakken weer aan. Hoe moeilijk is het om een schaatser in Thialf naar een goede eindtijd te coachen? En wat is het bijzondere van veldrijden? Behalve dat je er erg vies van wordt?

Ook worden op het Bureau enkele heikele thema’s besproken. Hoe erg is het om vals te spelen? Hoe ver wil een sporter gaan voor zijn ultieme doel?

Nieuw op het Bureau zijn sport chroniqueurs Marcel van Roosmalen en Michel van Egmond. Zij beschrijven op droogkomische wijze hun visie op de wereld van de sport.

De presentatie was in handen van Erik Dijkstra en Frank Evenblij. Deze uitzending van het programma Bureau Sport met de titel Special werd uitgezonden op donderdag 2 januari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie