Programma
Bureau Hofstad

Bureau Hofstad

6
Bureau Hofstad is een reportageserie bij RTL4. Ewout Genemans volgt de politieagenten van Den Haag tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Zo mag Ewout mee met achtervolgingen, aanhoudingen en invallen. Ewout geeft ons een uniek inkijkje bij de politie-eenheid van Den Haag door mee te lopen met de agenten op verschillende diensten. Hij wil er zo erachter zien te komen wie de mensen achter het uniform zijn.
De eerste uitzending van Bureau Hofstad is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Bureau Hofstad

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Bureau Hofstad online beschikbaar komt)
Nieuws over Bureau Hofstad
 • Bureau Hofstad - Ewout Genemans maakt opvolger Bureau 040 in Den Haag

  Ewout Genemans maakt opvolger Bureau 040 in Den Haag

  10-12-2020  Tv-maker Ewout Genemans komt met een vervolg op Bureau Burgwallen en Bureau 040, waarin hij mee zal lopen met de politie in Den Haag. Na Amsterdam en Rotterdam is in de derde serie de Hofstad aan de beurt. Ewout krijgt een uniek inkijkje bij de politie-eenheid van Den Haag.

  Ewout noemt het nieuwe seizoen ‘extra bijzonder’, omdat hij geboren en getogen is in Den Haag. “Het is een diverse stad met een druk centrum, Het Binnenhof, strand en mooie wijken. Dit is een unieke kans om de diversiteit van het politiewerk te laten zien”, zegt de misdaadverslaggever.

  Bureau Burgwallen ging in november 2019 in premičre. Het programma was bedoeld voor RTL5, maar werd op het laatste moment verplaatst naar hoofdzender RTL4. Na het succes van Bureau Burgwallen volgde dit jaar Bureau 040, waar wekelijks bijna een miljoen mensen naar keken.
  Lees verder
Bureau Hofstad info
Over dit programma
 • Ewout Genemans Ewout Genemans is geboren op 7 februari 1985 te Den Haag. Ewout Genemans is een Nederlands acteur, zanger en presentator. Ewout Genemans presenteert nu Bureau Hofstad, Willem Wever flits, Ewout Aan De Grens en Verslaafd. Als presentator is Ewout… Bekijk volledig dossier