Uitzending
Britt & Ymke Stellen Vragen - Aflevering 5

Aflevering 5

Britt & Ymke Stellen Vragen

10-12-2017

| 1398 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Britt & Ymke Stellen Vragen onder andere:

Tattoo-tip van Henk: "artiesteningang!"
Britt en Ymke checken wat feiten bij Henk Schiffmacher. Verder wil Ymke graag nog een tip van hem wat voor tattoo zij kan laten zetten, maar dat antwoord had ze liever niet gehoord.

Celebritty Jump: Maria Tailor
Britt weet model Maria Tailor over te halen mee te doen aan Celebritty Jump, en dat terwijl Maria eigenlijk niet van dieren houdt en een beetje bang is voor paarden.

Gordon te verdrietig?
Britt en Ymke willen Gordon vragen naar zijn breuk met zijn vriend, maar hij wil liever niet voor de camera komen. Britt denkt dat hij te verdrietig is.

Op ziekenbezoek bij Ben Saunders
Britt en Ymke gaan even controleren of Ben Saunders wel echt ziek is. En als ze dan toch bij hem thuis zijn, vragen ze ook meteen even hoe het met zijn liefdesleven is.

Met zanger Rinus optreden in Duitsland
Britt en Ymke willen een handje meehelpen met een doorbraak voor zanger Rinus in Duitsland. Daarom regelen ze een optreden voor hem bij onze oosterburen.

Wil Kim-Lian nog meer kinderen?
Britt en Ymke zoeken Kim-Lian van der Meij op om haar te vragen naar haar derde kindje en hoe het met haar gaat. Wil ze ook nog wel een vierde kindje?

Helen van Royen blij met jonge lover?
Britt en Ymke willen weten of Helen van Royen gelukkig is met haar jonge lover.

"Humberto, jij bent het instapmodel-neger"
Ymke wil van Humberto Tan weten wat hij ervan vindt dat hij de meestbegeerde minnaar van Nederland is. Ook vraagt Ymke wat hij vindt van de kritiek op zijn nieuwe show.

Is Irene Moors een slechte moeder?
De bladen roepen dat Irene Moors nooit thuis is bij haar kinderen in het weekend. Is ze nu een slechte moeder? Britt en Ymke moeten dat natuurlijk even navragen bij Irene.

Vindt Loretta het leven zinloos?
Britt en Ymke lezen in de roddelbladen dat Loretta Schrijver het leven maar zinloos vindt. Daar willen ze natuurlijk meer van weten!

Kan Gerard stoppen met werken of niet?
Britt en Ymke weten een paar roddels over Gerard Joling en gaan even langs bij zijn huis om te checken wat waar is en wat niet.

Deze uitzending van het programma Britt & Ymke Stellen Vragen met de titel Aflevering 5 is uitgezonden op dinsdag 24 september door RTL5.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie