Uitzending
Brief aan God - Bas Muijs

Bas Muijs

Brief aan God

18-3-2007

| 1161 x bekeken | 0 reacties
6
Veel over u gehoord. Veel gelezen ook trouwens. Sterker nog; zelfs over u gezongen! Ik heb de afgelopen jaren een beetje mogen ervaren hoe het is om in de belangstelling te staan, maar daar zal U inmiddels gewend aan zijn geraakt. Of went het nooit om God te zijn? Ik zou best een dagje met u mee willen lopen. Maar U een brief schrijven lijkt me op dit moment al heel wat, schrijft acteur Bas Muijs in zijn brief aan God. Vier jaar later kwam de volgende dreun. Een andere vriend uit dezelfde vriendengroep van de theaterschool kwam te overlijden. Maurice. Dit keer had de ziekte maar twee dagen nodig om hem definitief van het levenstoneel te laten verdwijnen. 26 jaar oud. Alles wat ik in de jaren na Niels had herwonnen aan vertrouwen en kracht, was ik in n klap weer kwijt. Het kon gewoon niet mijn hersens in dat we wr een vriend naar het graf moesten dragen. Iedereen werd in een diep gat gegooid. Een dreun kon je het niet meer noemen, een beuk ook niet meer. Wie zat hierachter? En wie zou de volgende zijn?

Presentatie: Andries Knevel.

Deze uitzending van het programma Brief aan God met de titel Bas Muijs is uitgezonden op zondag 18 maart. Te gast was Bas Muijs. De presentatie was in handen van Andries Knevel.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee