Programma
Brazilië voor beginners

BraziliŽ voor beginners

6
Tien gerenommeerde Belgen reizen naar BraziliŽ om er de toestand van hun eigen vakgebied te onderzoeken in het BraziliŽ van de 21ste eeuw. BraziliŽ voor beginners komt net op tijd want het land zal komende jaren volop in de belangstelling staan, met Europalia (2011), het WK Voetbal (2014) en de Olympische Spelen (2016). De tien Belgen die naar BraziliŽ gaan zijn strafpleiter Jef Vermassen, professor Rik Torfs, Radio 1-presentator Sven Pichal, ex-judoka Robert Van de Walle, journalist Tim Pauwels, seksuologe Mieke Mievis, Terzake-anker Lieven Verstraete, schilder MichaŽl Borremans, Unizo-baas Karel Van Eetvelt en chefkok Viki Geunes.

Om te voorkomen dat de Belgische bezoekers kompleet verloren lopen in BraziliŽ, worden ze begeleid door een Braziliaanse gids, tussenpersoon en tolk: Daniela Rocha, een journaliste die afkomstig is uit S„o Paulo.
  • BraziliŽ voor beginners

    1078 x bekeken | 22-8-2010
    Brazilië voor beginners - 22-8-2010
    5
    Onmiddellijk na zijn aankomst in Rio De Janeiro bezoekt strafpleiter Jef Vermassen met zijn Braziliaanse gastvrouw Daniela Rocha het gerechtsgebouw van de miljoenenstad. Een gesprek met een vrouwelijke rechter leert hemÖ Bekijk uitzending
« 1 2 »