Programma
Brard & Jekel: VetGelukkig?!

Brard & Jekel: VetGelukkig?!

6
Brard & Jekel: VetGelukkig?! is een documentairereeks bij de NTR. Diederik Jekel en Patty Brard onderzoeken in dit programma vanuit hun eigen ervaring hoe het is om overgewicht te hebben. Ze praten er niet alleen over er is ook aandacht voor de wetenschappelijke en culturele kanten van overgewicht. Ook zien we deelnemers in het onderdeel De naakte waarheid volledig naakt om te praten over hun lichaam.
 • Brard & Jekel: VetGelukkig?!

  1262 x bekeken | 13-11-2018
  Brard & Jekel: VetGelukkig?! - Het Dieet
  5
  De presentatie was in handen van Diederik Jekel en Patty Brard. Deze uitzending van het programma Brard & Jekel: VetGelukkig?! met de titel Het Dieet werd uitgezonden op dinsdag 13 november door de NTR. Bekijk uitzending
 • Brard & Jekel: VetGelukkig?!

  1594 x bekeken | 6-11-2018
  Brard & Jekel: VetGelukkig?! - Een dik lichaam
  5
  Patty en Diederik bekijken hoe wij toch aan ons overgewicht komen. Welke factoren zijn nu van invloed? Danny kreeg landelijke bekendheid door het televisieprogramma Obese , hij viel vele kilo s af maar bracht het hem… Bekijk uitzending
 • Brard & Jekel: VetGelukkig?!

  1704 x bekeken | 30-10-2018
  Brard & Jekel: VetGelukkig?! - De Liefde
  6
  Hoe kan je liefde hebben in een dik lichaam? Diederik gaat in gesprek met Emmie. Zij heeft een speciale datingsite voor dikke mensen en stelt dat het echt moeilijker is de liefde te vinden met een dik lichaam. Patty… Bekijk uitzending
 • Brard & Jekel: VetGelukkig?!

  2861 x bekeken | 23-10-2018
  Brard & Jekel: VetGelukkig?! - Fatshaming
  4
  Fatshaming is aan de orde van de dag. Discriminatie over lichaamsgewicht lijkt de laatste geaccepteerde vorm van discriminatie. Patty luncht met Nikkie, bekend door NikkieTutorials. Zij vertelt over haar strijd met de… Bekijk uitzending
Nieuws over Brard & Jekel: VetGelukkig?!
 • Brard & Jekel: VetGelukkig?! - Patty Brard en Diederik Jekel maken serie over overgewicht

  Patty Brard en Diederik Jekel maken serie over overgewicht

  29-10-2018  In Brard & Jekel: VetGelukkig?! onderzoeken presentatrice Patty Brard en wetenschapsjournalist Diederik Jekel vanuit hun persoonlijke ervaring de wetenschappelijke en culturele kanten van overgewicht. Voor het tv-programma van de NTR laten zij hun lichaam en geest onderzoeken.

  Het gloednieuwe tv-duo weet hoe het is om te strijden tegen overgewicht. Patty heeft na een jarenlange strijd tegen de kilo’s in 2018 een maagverkleining ondergaan om haar overtollig gewicht kwijt te raken en ook Diederik weet maar al te goed hoe het is om te worstelen met je gewicht.
  Diederik zoekt in zijn laboratorium antwoorden op vragen als ‘waar blijft vet als je afvalt?’, terwijl Patty op bezoek gaat bij mensen die op het punt staan een maagverkleining te krijgen. Ook spreekt ze met mensen die juist helemaal klaar zijn met diëten en hun ronde vormen volledig accepteren.
  Lees verder
 • Brard & Jekel: VetGelukkig?! - Patty Brard maakt tv-programma over overgewicht

  Patty Brard maakt tv-programma over overgewicht

  18-7-2018  Patty Brard gaat voor de NTR een tv-programma maken over overgewicht. Samen met wetenschapsjournalist Diederik Jekel gaat zij voor jongerenzender NPO 3 de serie Vetgelukkig! maken, waarin zij samen vanuit hun persoonlijke ervaringen over overgewicht gaan praten.

  In het programma, dat waarschijnlijk komend najaar te zien zal zijn op NPO 3, zal er ook aandacht zijn voor de wetenschappelijke en culturele kanten van overgewicht. Daarnaast gaan deelnemers met overgewicht in het onderdeel De naakte waarheid volledig naakt om te praten over hun lichaam.

  Begin maart onderging Patty Brard een maagverkleining in haar strijd tegen de kilo’s. De presentatrice worstelde al jaren met haar gewicht, maar koos begin dit jaar voor een ingrijpende behandeling. Sinds haar maagverkleining doet Patty voor LINDA.tv verslag van haar afvalproces.
  Lees verder