Programma
Brard & Jekel: VetGelukkig?!

Brard & Jekel: VetGelukkig?!

6
Brard & Jekel: VetGelukkig?! is een documentairereeks bij de NTR. Diederik Jekel en Patty Brard onderzoeken in dit programma vanuit hun eigen ervaring hoe het is om overgewicht te hebben. Ze praten er niet alleen over er is ook aandacht voor de wetenschappelijke en culturele kanten van overgewicht. Ook zien we deelnemers in het onderdeel De naakte waarheid volledig naakt om te praten over hun lichaam.
De eerste uitzending van Brard & Jekel: VetGelukkig?! is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Brard & Jekel: VetGelukkig?!

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Brard & Jekel: VetGelukkig?! online beschikbaar komt)
Brard & Jekel: VetGelukkig?! info
Over dit programma
 • Patty Brard Patty Brard is geboren op 25 maart 1955 te Sorong Nederlands Nieuw-Guinea. Patty Brard is een Nederlandse televisiepersoonlijkheid en voormalige zangeres in de meidengroep Luv'. Patty Brard presenteert nu Brard & Jekel: VetGelukkig?! en Bonje met… Bekijk volledig dossier
 • Diederik Jekel Diederik Jekel presenteert nu Brard & Jekel: VetGelukkig?! en Focus. Als presentator is Diederik Jekel onder meer bekend van Willem Wever, De Kennis van Nu en De Wereld Leert Door. Onlangs was Diederik Jekel te gast bij Bekijk volledig dossier
Nieuws
 • Brard & Jekel: VetGelukkig?! - Patty Brard maakt tv-programma over overgewicht

  Patty Brard maakt tv-programma over overgewicht

  18-7-2018  Patty Brard gaat voor de NTR een tv-programma maken over overgewicht. Samen met wetenschapsjournalist Diederik Jekel gaat zij voor jongerenzender NPO 3 de serie Vetgelukkig! maken, waarin zij samen vanuit hun persoonlijke ervaringen over overgewicht gaan praten.

  In het programma, dat waarschijnlijk komend najaar te zien zal zijn op NPO 3, zal er ook aandacht zijn voor de wetenschappelijke en culturele kanten van overgewicht. Daarnaast gaan deelnemers met overgewicht in het onderdeel De naakte waarheid volledig naakt om te praten over hun lichaam.

  Begin maart onderging Patty Brard een maagverkleining in haar strijd tegen de kilo’s. De presentatrice worstelde al jaren met haar gewicht, maar koos begin dit jaar voor een ingrijpende behandeling. Sinds haar maagverkleining doet Patty voor LINDA.tv verslag van haar afvalproces.

  Lees verder