Uitzending
Brandpunt - 18-3-2012

18-3-2012

Brandpunt

1406 x bekeken | 0 reacties
8
De wereld van het grote geld bij de woningcorporaties. Terwijl miljarden euro’s verdampen, staan falende toezichthouders met lege handen. Hoe suffende commissarissen directeuren niet controleren en de huurders de rekening laten betalen.

Op campagne met Nicolas Sarkozy. Een maand voor de verkiezingen is hij verwikkeld in een politieke doodstrijd. Geroemd in Europa, in eigen land door velen gezien als de President Bling Bling – president van de rijken. Op het Franse platteland volgt Sven Kockelmann de strijdlustige president.

Johan Cruijff, Mart Smeets, Elco Brinkman, Ad Visser en nog vele anderen: Een generatie beeldbepalende sporters, politici en televisiepersoonlijkheden wordt dit jaar 65. Wat waren hun jeugddromen? En hoe beklommen zij de maatschappelijke ladder? Fons de Poel kijkt met een aantal van hen terug op hun levens en carrières.

Deze uitzending van het programma Brandpunt is uitgezonden op zondag 18 maart door de KRO. De presentatie was in handen van Aart Zeeman, Fons de Poel, Sven Kockelmann en Wouter Kurpershoek.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie