Programma
Boxing Stars

Boxing Stars

6
Boxing Stars is een programma bij RTL5 waarin bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan gaan in de boksring. Live vanuit Amsterdam zien we welke BN’er zijn of haar tegenstander in de ring verslaat.
 • Boxing Stars

  953 x bekeken | 7-11-2018
  Boxing Stars - Aflevering 2
  6
  Michael Boogerd en Thomas Cox mogen elkaar hun eerste uppercut uitdelen, net als Juvat Westendorp en Rick Brandsteder. Michella Cox en Amanda Tsatsos kunnen voor eens en altijd bepalen wie van hen de sterkste en meest… Bekijk uitzending
 • Boxing Stars

  1476 x bekeken | 31-10-2018
  Boxing Stars - Aflevering 1
  5
  Kaj van der Voort en Rein van Duivenboden leggen elkaar het vuur aan de schenen. Ook Taeke Taekema en Danny Froger stappen voor hun eerste duel samen de ring in. Bij de dames strijden Jessie Jazz Vuijk en Laura… Bekijk uitzending
Over dit programma
Nieuws
 • Boxing Stars - BN’ers stappen in RTL5-show de boksring in

  BN’ers stappen in RTL5-show de boksring in

  10-10-2018

  Acht bekende vrouwen en zestien bekende mannen stappen in het nieuwe RTL5-programma Boxing Stars de boksring in. De BN’ers worden door middel van intensieve training klaargestoomd voor hun allereerste bokstoernooi, een nauwe samenwerking tussen RTL5 en de Nederlandse Boksbond.

  Onder andere choreograaf Dan Karaty, voormalig topsporter Michael, presentatrice Saar Koningsberger, zanger Danny Froger, presentator Rick Brandsteder, zanger Kaj van der Voort en mediapersoonlijkheid Laura Ponticorvo worden klaargestoomd voor hun allereerste bokstoernooi.

  De kandidaten boksen drie rondes van 1,5 minuut in een klassiek knock-outsysteem. Diegene die de partij verliest, ligt uit de competitie. De live-uitzendingen van de bokstoernooien met bekende Nederlanders op RTL5 worden wekelijks gepresenteerd door Ruben Nicolai en Olcay Gulsen.

  Lees verder
 • Boxing Stars - BN’ers stappen in de boksring in RTL5’s

  BN’ers stappen in de boksring in RTL5’s

  29-10-2018

  Bekende durfallen stappen in het nieuwe RTL5-programma Boxing Stars de boksring in. Acht bekende vrouwen en zestien bekende mannen worden door middel van intensieve training klaargestoomd voor hun allereerste bokstoernooi, dat live wordt uitgezonden op RTL’s jongerenzender RTL5.

  Bij de mannen lichtgewicht gaan onder andere zanger Kaj van der Voort, danser Dan Karaty en oud-wielrenner Michael Boogerd de strijd aan. Ook zanger Danny Froger, presentator Rick Brandsteder, realityster Michella Kox en de YouTubers Laura Ponticorvo en Saar Koningsberger doen mee.

  De kandidaten boksen drie rondes van 1,5 minuut in een klassiek knock-outsysteem. Diegene die de partij verliest, ligt uit de competitie. De BN’ers worden bijgestaan door legendes uit de bokswereld, waaronder voormalig wereldkampioenen Don Diego Poeder, Raymond Joval en Esther Schouten.

  Lees verder