Uitzending
Boer Zoekt Vrouw - 10 jaar

10 jaar

Boer Zoekt Vrouw

28-12-2014

| 11037 x bekeken | 0 reacties
6
Nu, exact tien jaar en 68 boeren later, zendt de KRO ter gelegenheid van dit jubileum twee speciale uitzendingen van Boer zoekt vrouw uit. Nu, exact tien jaar en 68 boeren later, zendt de KRO ter gelegenheid van dit jubileum twee speciale uitzendingen van Boer zoekt vrouw uit. Boeren uit alle seizoenen komen bij elkaar op een landgoed in kerstsfeer voor een Boer zoekt vrouw reŁnie. Hebben ze uit de ruim 10.000 brieven die naar de boeren zijn geschreven die ene ware gepikt? Hebben ze de liefde van hun leven gevonden waarnaar ze zo op zoek waren? Yvon ontmoet de boeren, hun eventuele partners en kinderen en praat met hen over hoe het nu met ze gaat. Aan de hand van de '10 jaar Boer zoekt vrouw Quiz' passeren vele spraakmakende, grappige en ontroerende fragmenten uit 10 jaar Boer zoekt vrouw nogmaals de revue. Yvon gaat ook terug naar enkele boerderijen in binnen- en buitenland. Zo bezoekt ze boer Jos in Frankrijk en boer Johan in Denenmarken. Hoe kijkt bloemenboer Aad terug op zijn Boer zoekt vrouw avontuur? Zijn de acht kinderen van boer Martin en Wilma inmiddels helemaal aan elkaar gewend? En we zien hoe Jan en Monika van de tweeling Jan en Martin, met baby Liselore op kraamvisite gaan bij de komkommerboer Arthur, zijn vrouw Miranda en zoontje Casper.

De presentatie was in handen van Yvon Jaspers. Deze uitzending van het programma Boer Zoekt Vrouw met de titel 10 jaar werd uitgezonden op zondag 28 december door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee