Programma
Bodem

Bodem

6
In de komische serie Bodem krijgt de kijker een kijkje in het leven van Cat. Een 37-jarige vrijgezel die zich destructief opstelt. Na een vreselijke gebeurtenis staat haar leven in een klap stil. Ze verdrinkt in haar rouwproces, terwijl de mensen om haar heen lijken door te gaan met hun leven. Zoals carrière maken, settelen en kinderen krijgen. Die mensen maken zich weer op hun beurt zorgen om Cat. De serie werd geschreven en geregisseerd door cabaretière Eva Crutzen. Ze speelt overigens ook de hoofdrol in de serie.

In de serie maakt de kijker ook kennis met Cat’s beste vriendin, ouders en baas die worden gespeeld door Merel Polat, Marieke Heebink, Leopold Witte en Lineke Rijxman.
 • Bodem

  706 x bekeken | 18-3-2024
  Bodem - Juni
  5
  Wanneer Cat op kantoor kennismaakt met influencer Bliksem, leert ze hem meteen heel goed kennen. Door een onverwachts bezoek van haar moeder aan kantoor is Cat te laat voor een bezoek met Jana aan de verloskundige. Een... Bekijk uitzending
 • Bodem

  1036 x bekeken | 11-3-2024
  Bodem - April
  5
  Wanneer Cat wakker wordt in een vreemd bed, loopt ze haar stappen na van de dag ervoor. Natuurlijk is ze weer te laat voor het jaarlijkse familieportret bij haar ouders in de tuin, waar ze tijdens de lunch te horen... Bekijk uitzending
Nieuws over Bodem
 • Bodem - Eva Crutzen hoofdrolspeelster in eigen geschreven en geregisseerde serie Bodem

  Eva Crutzen hoofdrolspeelster in eigen geschreven en geregisseerde serie Bodem

  19-2-2024

  De getalenteerde Eva Crutzen besloot een serie te schrijven, de serie te regisseren en er ook nog de hoofdrol in te spelen in de zesdelige serie Bodem.

  De nieuwe komische serie beschrijft het leven van Cat. Cat is een eigenzinnige vrijgezelle dertiger die ietwat destructief is. Nadat haar leven in een klap is omgegooid raakt ze verdwaald in haar rouwproces, terwijl het lijkt alsof iedereen doorgaat met zijn of haar leven om carrière te maken, te settelen en kinderen te krijgen.

  Na haar rol in de serie Tropenjaren keert cabaretière Eva Crutzen terug als hoofdrolspeelster Cat. De beste vriendin van Cat wordt gespeeld door Merel Polat, bekend van De Luizenmoeder. Ook de ouders van Cat spelen een rol in het verhaal dat gespeeld wordt door Marieke Heebink en Leopold de Witte. De baas van Cat wordt gespeeld door Lineke Rijxman.

  De serie ging vorig jaar al in première op het Nederlands Film Festival. Daar heeft ze zelfs een Gouden Kalf mogen ontvangen voor ‘Beste Hoofdrol Dramaserie’.

  De nieuwe serie is vanaf 11 maart wekelijks te zien op NPO3 bij de BNN-VARA om 21:15 uur.
  Lees verder