Uitzending
Bloedverwanten - 22-4-2010

22-4-2010

Bloedverwanten

3879 x bekeken | 0 reacties
8
Eva’s positie binnen het bedrijf wordt sterker wanneer ook Thomas en Iris zich achter haar scharen en zelfs Anton begint te twijfelen aan zijn zakelijke instinct.

Esther vreest echter dat zij het paard van Troje binnen gehaald heeft.

Youssef en de kinderen zijn dankzij Anton weer terug in Nederland en Esther besluit een feestje voor heb te organiseren. Iris wordt ontslagen uit het ziekenhuis en trekt tijdelijk in bij Esther op het grote huis.

Fien vindt het tijd voor een nieuwe start en besluit het huis helemaal op te knappen. Anton maakt zich echter ernstige zorgen en stuurt Laura langs om een oogje in het zeil te houden.

Mylene heeft besloten dat de relatie met Martijn lang genoeg heeft geduurd en houdt – tot grote onvrede van Martijn – voet bij stuk. Martijn gaat die nacht stoom afblazen in de stad, maar dat loopt natuurlijk uit de hand.

Thomas en Oscar komen dankzij de inspanningen van Antje weer nader tot elkaar, maar of ze had gehoopt dat ze weer zo close zouden worden valt te betwijfelen. Oscar raadt Thomas aan hun prille relatie geheim te houden voor Antje.

Deze uitzending van het programma Bloedverwanten is uitgezonden op donderdag 22 april door de AVRO. Hierin werd geacteerd door Derek de Lint, Henriëtte Tol, Jeroen Spitzenberger, Saskia Temmink en Tanja Jess.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee