Uitzending
Blauw Bloed - Prinses Amalia 16 jaar

Prinses Amalia 16 jaar

Blauw Bloed

7-12-2019

| 1527 x bekeken | 0 reacties
6
Prinses Amalia, de oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, viert haar zestiende verjaardag. Blauw Bloed vroeg het koningspaar hoe zij het beleven dat hun dochter alweer 16 jaar is. Jeroen Snel praat in de studio met Justine Marcella, hoofdredacteur van het magazine Vorsten, en puberdeskundige Marina van der Wal. Hoe ziet het leven van de Prinses van Oranje er vandaag de dag uit? We zien Amalia niet veel, zal dat nu ze zestien is veranderen?

Net als andere meiden van haar leeftijd ontwikkelt Amalia steeds meer een eigen kledingstijl. Een leuke reden om stijlmeester Bodo Breg te vragen naar de mode van de prinses. Welke keuzes maakte ze door de jaren heen?

In onze serie ‘Prinsen & prinsessen uit het ANP-archief’ onthult fotospecialist Peter van den Doel een aantal leuke foto’s van ‘Prinses Glimlach’. Benieuwd wie dat is?

De presentatie was in handen van Jeroen Snel. Deze uitzending van het programma Blauw Bloed met de titel Prinses Amalia 16 jaar werd uitgezonden op zaterdag 7 december door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie