Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Blauw Bloed - Live vanuit Londen (3)

Live vanuit Londen (3)

Blauw Bloed

5-6-2012

| 1705 x bekeken | 0 reacties
3
Van zaterdag 2 tot en met dinsdag 5 juni wordt er in heel Groot-Brittannië vier dagen lang feest gevierd ter ere van het 60-jarig regeringsjubileum van de Britse vorstin. Presentator Jeroen Snel doet live verslag vanuit Londen van alle festiviteiten. Hij wordt hierin bijgestaan door correspondent Lia van Bekhoven.
Op dinsdag 5 juni bespreekt Jeroen Snel het zogeheten Diamanten Jubileum Concert, waar onder andere Elton John, Shirley Bassey, Tom Jones, Annie Lennox, Paul McCartney, Kylie Minogue, Cliff Richard en Stevie Wonder zullen optreden. Daarnaast heeft koningin Elizabeth maandagavond laat een enorm baken ontstoken dat voor het paleis staat.
Verder een verslag van de zogeheten Thanksgiving dienst die in St Paul's Cathedral wordt gehouden en zal worden bijgewoond door de complete koninklijke familie. Als sluitstuk van de festiviteiten zal koningin Elizabeth tenslotte met haar echtgenoot, prins Philip, een rijtoer maken door Londen.

Deze uitzending van het programma Blauw Bloed met de titel Live vanuit Londen (3) is uitgezonden op dinsdag 5 juni door de EO. De presentatie was in handen van Jeroen Snel en Lia van Bekhoven. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!