Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Blauw Bloed - Koningin Beatrix 71 jaar

Koningin Beatrix 71 jaar

Blauw Bloed

31-1-2009

| 1335 x bekeken | 0 reacties
6
In 'Blauw Bloed' aandacht voor de 71e verjaardag van koningin Beatrix. De vorstin viert haar verjaardag samen met haar zonen, schoondochters en kleinkinderen in huiselijke kring. Traditiegetrouw brengen diverse prominenten op de 'Hoofdstadborrel' in Amsterdam een heildronk uit op de gezondheid van de koningin. 'Blauw Bloed' is erbij. In de studio praat Jeroen Snel met koningshuisdeskundige Peter Brusse.
Prins Willem-Alexander en prinses Máxima vertrekken vrijdag voor een driedaagse reis naar Antarctica vanwege het International Polar Year. De voorbereidingen voor deze avontuurlijke tocht zijn in volle gang.
Prinses Irene maakte afgelopen donderdag haar debuut bij de Tweede Kamer-commissie Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. 'Blauw Bloed' sprak de prinses over haar diepgaande band met de natuur.
Verder aandacht voor de outfits van prinses Máxima tijdens haar bezoek aan Oman en de Verenigde Arabische Emiraten. Samen met modeontwerper Addy van den Krommenacker en styliste Graziella Ferraro blikt 'Blauw Bloed' terug op haar kleding die soms bekend voor kwam.
En komende week is Queen Elizabeth precies 57 jaar vorstin van Groot-Brittannië. Tijd voor een uitgebreid portret. En zoals iedere week een overzicht van het koninklijke nieuws dat de afgelopen week opviel in de binnen- en buitenlandse media.

In deze uitzending van Blauw Bloed was Peter Brusse te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Snel. Deze uitzending van het programma Blauw Bloed met de titel Koningin Beatrix 71 jaar werd uitgezonden op zaterdag 31 januari door de EO. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee