Uitzending
Blauw Bloed - Filip en Mathilde op stap in New York

Filip en Mathilde op stap in New York

Blauw Bloed

15-2-2020

| 1580 x bekeken | 0 reacties
5
We volgen koning Filip en koningin Mathilde van BelgiŽ, want zij waren enkele dagen in New York. Filip sprak er de VN-Veiligheidsraad toe en samen met Mathilde bezocht hij het herdenkingsmonument voor de aanslagen van 11 september 2001. Koningshuisdeskundige Wim Dehandschutter reisde met het koningspaar mee en vertelt erover in de studio.

Onze eigen koning Willem-Alexander trotseerde dinsdag het barre weer tijdens een bezoek aan Tilburg, dat in het teken stond van verschillende burgerinitiatieven. Hij bezocht er onder andere het Spoorpark, dat is bedacht en uitgevoerd door inwoners van de stad. Ook nam Willem-Alexander een kijkje bij de Piushaven, die volledig tot bloei is gebracht in wat Tilburgers vroeger een 'gribusbuurt' noemden. Al bij al een drukke dag voor de koning, die in de ochtend ook een bezoek bracht aan de haven van Hoek van Holland.

Gewaagd, maar toch bedekt: de semitransparante look is dť modetrend voor komende zomer. Veel vrouwelijke royals zijn al jaren verzot op lichtdoorschijnende kleding. Hoofdredactrice van Harper's Bazaar, Miluska van 't Lam, praat ons bij over deze trend.

De presentatie was in handen van Jeroen Snel. Deze uitzending van het programma Blauw Bloed met de titel Filip en Mathilde op stap in New York werd uitgezonden op zaterdag 15 februari door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie