Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Blauw Bloed - Een ode aan prinses Beatrix

Een ode aan prinses Beatrix

Blauw Bloed

1-2-2014

| 2842 x bekeken | 0 reacties
5
Blauw Bloed komt zaterdag 1 februari live vanuit de Ahoy in Rotterdam. Daar wordt prinses Beatrix bedankt voor haar jarenlange inzet als vorstin van Nederland.

In de uitzending gasten en politici die live een reactie geven op dit bedankfeest voor onze oud-vorstin. Maar liefst 33 'ode brengers' treden op in de meest uiteenlopende stijlen: van rap, via acrobatiek tot een Amsterdams lied uit de Jordaan.

Koningshuisdeskundige Menno de Bruyne gaat in op 33 jaar contacten van koningin Beatrix met de politiek, haar rol bij de formatie en haar relaties met premiers en ministers.

En: wat viel op aan de kledingstijl van de oud-vorstin? De grote hoeden, de bijzondere stoffen? Imagodeskundige Zabeth van Veen kijkt terug op de afgelopen jaren.

Daarnaast ook een reportage over koningin Máxima die deze week een duurzaam bedrijvencomplex opende.

De presentatie was in handen van Jeroen Snel. Deze uitzending van het programma Blauw Bloed met de titel Een ode aan prinses Beatrix werd uitgezonden op zaterdag 1 februari door de EO. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Blauw Bloed - Blauw Bloed brengt dagen na dood Queen in beeld

    Blauw Bloed brengt dagen na dood Queen in beeld

    16-9-2022

    Het royaltyprogramma Blauw Bloed blikt om 16:00 uur in een extra lange uitzending op NPO 1 terug op de gebeurtenissen in de dagen na het overlijden van koningin Elizabeth. Correspondent Lia van Bekhoven laat in 45…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten