Uitzending
Blauw Bloed - De baard van de koning

De baard van de koning

Blauw Bloed

7-9-2019

| 2260 x bekeken | 0 reacties
6
Koningin Máxima ging deze week ook weer vol enthousiasme aan de slag
In Utrecht woonde ze donderdag de viering van het 40-jarig jubileum van de Kindertelefoon bij. Naast een rondleiding door het gebouw bezocht Máxima de belkamer en sprak ze met jongeren, vrijwilligers en trainers over hun werk.

Het worden drukke maanden voor de koning en de koningin
Met veel reizen naar onder andere New York, Delhi en Tokio. Samen met Justine Marcella, hoofdredacteur van het magazine Vorsten, blikken we vooruit op de koninklijke agenda.

Deze zomer ging Paleis Noordeinde weer open voor publiek en media
Maar behalve het werkpaleis kregen wij ook de kans om binnen te kijken in Paleis Huis ten Bosch. Het vernieuwde woonpaleis van het koninklijk gezin.* In de nieuwe serie 'Prinsen & prinsessen uit het ANP-archief' laat fotospecialist Peter van den Doel nooit eerder getoonde foto's van de Oranjes zien. Deze week laat hij ons een aantal romantische kiekjes van prinses Beatrix en haar grote liefde Claus von Amsberg zien.

In deze uitzending van Blauw Bloed was Justine Marcella te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Snel. Deze uitzending van het programma Blauw Bloed met de titel De baard van de koning werd uitgezonden op zaterdag 7 september door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie