Uitzending
Blauw Bloed - 31-10-2020

31-10-2020

Blauw Bloed

610 x bekeken | 0 reacties
5
Koning Willem-Alexander heeft donderdag met eigen ogen gezien hoe in ziekenhuizen wordt gevochten tegen het coronavirus. De koning bracht een bezoek aan het Haaglanden Medisch Centrum (HMC) Westeinde. Daar hoorde hij hoe het personeel alles op alles zet om zoveel mogelijk coronapatiënten te helpen.

Ook koningin Máxima was donderdag op pad. In Driebergen bezocht zij gezondheidscentrum De Bosrand. Daar keek ze mee met huisartsen en doktersassistenten en hoorde hoe zij hun werkzaamheden in coronatijd verrichten.

In België werd deze week met verbazing en enthousiasme gereageerd op de ontmoeting tussen koning Albert en zijn buitenechtelijke dochter prinses Delphine. De hereniging vond plaats in kasteel Belvédère, de woning van het gepensioneerde koningspaar Albert en Paola.

Modejournalist Josine Droogendijk neemt de recente looks van koningin Máxima onder de loep. Wat droeg ze de afgelopen weken en wat viel er op aan haar outfits?

De presentatie was in handen van Jeroen Snel. Deze uitzending van het programma Blauw Bloed werd uitgezonden op zaterdag 31 oktober door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!