Uitzending
Blauw Bloed - 23-5-2020

23-5-2020

Blauw Bloed

557 x bekeken | 0 reacties
5
Een uitzending vanuit de tuin van Paleis Het Loo in Apeldoorn. De komende weken nemen we u in de zomerspecials mee langs een aantal paleizen en kastelen in ons land. Paleis Het Loo is lange tijd in gebruik geweest door de Oranjes, onder meer als zomerresidentie van koningin Wilhelmina.

Koning Willem-Alexander reisde dinsdag af naar het Limburgse Stein. In het winkelcentrum maakte hij een rondje langs verschillende ondernemers met een contactberoep. De koning liep onder meer binnen bij een kapper, opticien en nagelstudio. Veel zelfstandig ondernemers zijn hard getroffen door de coronacrisis, zo ook de royaltyfotografen. Hun werk is grotendeels stil komen te liggen. Wij vroegen ze naar hun allermooiste foto van koningin Máxima.

In het vervolg van onze serie 'Het lot van de troonopvolger' onder andere de vraag: Wat als de troonopvolger helemaal niet in staat is om koning of koningin te worden? Koningshuisdeskundige Simone Lamain heeft de antwoorden.

Verder nemen we een kijkje in het atelier van modeontwerper Claes Iversen, een van Máxima's favoriete couturiers.

En we blikken terug op twee bijzondere werkbezoeken van de koning en koningin.

De presentatie was in handen van Jeroen Snel. Deze uitzending van het programma Blauw Bloed werd uitgezonden op zaterdag 23 mei door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie