Nieuwsbericht
Bizarre Eters - Nieuw seizoen Bizarre Eters

Nieuw seizoen Bizarre Eters

Bizarre Eters

7-1-2016

| 129 x bekeken | 0 reacties
6

Er zijn heel veel lastige eters, maar ook enkele zeer bizarre eters in ons land. Slik- en stikangst, een frikandellenverslaving en een dieet bestaande uit chips en cola. Het komt in het nieuwe seizoen van Bizarre Eters, vanaf dinsdag 26 januari wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 5, voor. Dennis Weening en zijn Lieveke Goossens gaan wederom de strijd aan met selectieve eetstoornissen van twaalf gloednieuwe deelnemers. Iedere aflevering, gedurende zes weken, staan twee van deze bizarre gevallen centraal.

Het leven van de Bizarre Eters staat geheel in het teken van eten. En niet op een positieve manier. De eetstoornis van deze mensen trekt een zware wissel op hun gezondheid maar ook op hun sociale leven. Samen met Lieveke Goossens, voedingspsycholoog, en door haar geselecteerde specialisten komen de deelnemers steeds dichter bij het einddoel: een gezond eetpatroon.

Lieveke en Dennis nemen de kandidaten mee naar een boerderij waar ze langzaam kennismaken met de oorsprong van voedsel, want vaak denken ze dat eten uit pakjes komt. Ze gaan het land op om zelf groente te oogsten en maken kennis met een biologische veehouderij en moeten blind allerlei soorten voedsel proeven. Op de boerderij komen de kandidaten in contact met lotgenoten die elk hun eigen eetprobleem erop nahouden.

Je kunt de afleveringen van Bizarre Eters direct na uitzending terug kijken via TVblik. De eerste aflevering staat dus op 26 januari online. "

Klik hier voor meer informatie over Bizarre Eters
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie