Interieurstylist Theo-Bert tovert de entree van een verpleeg- en verzorgingstehuis in 's-Gravezande om in kerstsfeer, een verrassing voor bewoner én vrijwilliger.
Het hoofdgerecht van het BinnensteBuiten-kerstmenu is in goede handen van
Alain Caron. Zijn gevulde savooiekool met crème en beurre blanc is betaalbaar en vegetarisch. De groente haalt hij op Landgoed Rorik in Beverwijk, waar boer Kasper Hoex een smaakvolle, rode savooiekool teelt.
Eucalyptus, klimop, rozemarijn, hulst, zebragras, wild roosje; in de tuin en volkstuin van Mercedes is genoeg te vinden om een natuurlijk kerststukje van te maken.
De presentatie was in handen van
Alain Caron,
Sharon de Miranda,
Ramon Brugman,
Eva van de Ven,
Martin Stuger,
Marieke Schatteleijn en
Nadia Zerouali. Deze uitzending van het programma BinnensteBuiten werd uitgezonden op woensdag 21 december door KRO-NCRV.