Uitzending
Bij ons in de pc - 29-11-2009

29-11-2009

Bij ons in de pc

1998 x bekeken | 0 reacties
9
De wereld van de rijke elite wordt wederom in kaart gebracht. Altijd startend vanuit de PC Hoofstraat, de metafoor voor de verwende rijken. Een aantal zeer markante personages wordt langere tijd gevolgd bij hun dagelijkse bezigheden, aankopen, feestjes, ondernemingen en natuurlijk hun uitspattingen, hetgeen een onthullend inzicht geeft in deze bijzondere wereld.
Zoals inmiddels gebruikelijk, waaiert Jort uit naar elitaire hotspots over de (stads)grenzen en komt hij met bijzondere wetenswaardigheden. Verder worden er party's en openingen bezocht, wordt er meegedaan aan bijzondere events, testen gedaan en trendy verschijnselen onderzocht.
Met altijd aandacht voor bijzondere producten, zoals bijvoorbeeld: boterzachte wol, maatschoenen en truffels duurder dan goud. Ook de beveiliging van de superrijken ontkomt niet aan het kritische oog van Jort Kelder.

Deze uitzending van het programma Bij ons in de pc is uitgezonden op zondag 29 november door de KRO. De presentatie was in handen van Jort Kelder.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee