Programma
Beter Laat Dan nooit

Beter Laat Dan nooit

6
Beter Laat Dan nooit is een reisprogramma bij RTL4. Olcay Gulsen gaat met Gerard Cox, Willibrord Frequin, Barry Stevens en Peter Faber op reis door Zuidoost-AziŽ. Samen reizen ze onder andere langs Tokio, Vietnam, Bangkok en Sri Lanka. Olcay en de tv-legendes bezoeken bijzonder plekken en doen ook nog leuke activiteiten onderweg.
De eerste uitzending van Beter Laat Dan nooit is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Beter Laat Dan nooit

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Beter Laat Dan nooit online beschikbaar komt)
Over dit programma
 • Gerard Cox Gerard Cox is geboren op 6 maart 1940 te Rotterdam. Gerard Cox is een Nederlands zanger, cabaretier, scenarioschrijver en acteur. Gerard Cox speelde onder andere in Toen was geluk heel gewoon en Hollands Glorie (1976). Als regisseur is GerardÖ Bekijk volledig dossier
 • Olcay Gulsen Olcay Gulsen is geboren op 20 juli 1980 te Waalwijk. Olcay Gulsen is modeontwerpster en ondernemer. Olcay Gulsen presenteert nu De Zelfbouwers en Beter Laat Dan nooit. Olcay Gulsen was jurylid bij Project Catwalk. Onlangs was Olcay Gulsen teÖ Bekijk volledig dossier
Nieuws
 • Beter Laat Dan nooit - Vier televisiehelden terug op de buis in

  Vier televisiehelden terug op de buis in

  14-8-2018

  Televisiehelden Willibrord Frequin (76), Peter Faber (74), Gerard Cox (78) en Barrie Stevens (74) keren komend najaar terug op de buis. De oude vakbroeders, die bij elkaar meer dan 175 jaar op de buis te zien waren, maken samen met sidekick Olcay Gulsen een roadtrip door Zuidoost-AziŽ.

  De reis van acht weken door Japan, Vietnam, Thailand en Sri Lanka kent vele hilarische hoogtepunten. Zo houden ze onder andere een levensechte Mario Kart race door de straten van Tokyo, bezoeken ze het grootste Hindoe festival van Sri Lanka en volgen ze bokslessen in Bangkok.

  De activiteiten gaan gepaard met diepgaande en ontroerende gesprekken. Eigenlijk zou Jamai Loman met de vier televisiehelden mee op reis gaan, maar door ernstige nierproblemen moest de zanger en presentator zijn werkzaamheden neerleggen en het stokje overdragen aan Olcay Gulsen.

  Lees verder