Programma
Bestseller Boy

Bestseller Boy

8
Bestseller Boy is een dramaserie bij de AVROTROS. De serie gaat over Momo Zebbie. Momo is een jonge stadse schrijver met Marokkaanse roots die drie jaar lang aan zijn debuutroman heeft geploeterd. In zijn boek beschrijft hij in bloemrijke straattaal over zijn leven thuis bij zijn Marokkaanse ouders, het ruige leven op straat met zijn vrienden uit de buurt, het wilde uitgaansleven van Amsterdam waar alles kan en mag en de liefde van zijn leven: Evelien Het uitbrengen van je eerste boek is normaal wel een feestje waard, maar wat doe je als je tegen alle verwachtingen in op 21-jarige leeftijd doorbreekt met je eerste roman, maar daarmee iedereen om je heen verliest? Mohamed zelf stort zich samen met zijn criminele neef Brahim in feestjes, avontuurtjes, seks, drank en drugs. Maar of hij daar nu zo gelukkig van wordt
 • Bestseller Boy

  250 x bekeken | 27-11-2022
  Bestseller Boy - 27-11-2022
  7
  Momo Zebbi, de 21-jarige held, is bijna klaar met de grote stadsroman waar hij al jaren onafgebroken aan schrijft. Alleen heeft hij nog geen goed einde. Hij gaat zo op in zijn werk, dat hij geen aandacht heeft voor zijn… Bekijk uitzending
Nieuws over Bestseller Boy
 • Bestseller Boy - Dramaserie over nieuwe bestsellerauteur in première

  Dramaserie over nieuwe bestsellerauteur in premičre

  26-11-2022

  Shahine El-Hamus speelt de hoofdrol in de nieuwe AVROTROS-serie Bestseller Boy. De grote droom van de 21-jarige Momo Zebbi is om bestsellerauteur te worden. Hij schrijft drie jaar lang op zijn zolderkamer aan een autobiografische roman, maar als het boek uitkomt stort zijn wereld in.

  In het boek vertelt Momo over zijn leven thuis bij zijn Marokkaanse ouders, op straat met zijn vrienden uit de buurt, het wilde uitgaansleven in Amsterdam en zijn grote liefde Evelien. Vlak voordat het boek af is maakt Evelien het uit en zijn ouders zetten hem op straat vanwege de inhoud.

  Momo’s droom om bestseller boy te worden mag dan zijn uitgekomen, ondertussen hunkert hij naar onvoorwaardelijke liefde en mist hij een thuis. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Mano Bouzamour. In de serie zijn ook Fockeline Ouwerkerk, Theo Maassen en Susan Radder te zien.
  Lees verder