Nieuwsbericht
Beste Kijkers - Tweede seizoen Beste Kijkers

Tweede seizoen Beste Kijkers

Beste Kijkers

29-1-2016

| 351 x bekeken | 0 reacties
7

Vanaf maandag 1 februari om 21.30 uur is de goedlachse Ruben Nicolai terug met het tweede seizoen van zijn panelprogramma Beste Kijkers. Hij trakteert, samen met de teamcaptains, de RTL 4-kijkers op een uur lang lachen en genieten van opmerkelijke, grappige en ontroerende tv-momenten van de afgelopen week. Beauv an Erven Dorens is net als vorig seizoen weer van de partij en de drukbezette Jeroen van Koningsbrugge neemt dit seizoen vier van de acht afleveringen voor zijn rekening. Hij deelt zijn rol dit seizoen met onder andere Kasper van Kooten, Philippe Geubels en Tijl Beckand. In aflevering één neemt Jörgen Raymann het teamcaptainschap op zich.

De twee teams worden getest op hun kennis van tv-fragmenten waarbij het doel is zoveel mogelijk punten scoren en naar huis gaan met de titel 'Beste Kijker'! De teamcaptains worden elke aflevering vergezeld door een spraakmakende BN’er. Georgina Verbaan trapt af samen met Martijn Fischer om de teamcaptains te ondersteunen. Verder schuiven dit seizoen onder anderen Jandino Asporaat, Frank Lammers, Tygo Gernandt, Luuk Ikink, Dennis Weening , Froukje de Both, Goedele Liekens en Dirk Zeelenberg aan.

Dit seizoen wordt een nieuw onderdeel geïntroduceerd: ‘de TV-teller’. Hierin worden opvallende zaken bijgehouden, zoals: Hoe vaak is er daadwerkelijk een kaasstengel gegeten afgelopen week bij ‘RTL Late Night’ en hoe vaak had Jan de Hoop in het ‘RTL Ontbijtnieuws’ een trui aan die matched bij zijn mok?

Wekelijks vanaf maandag 1 februari, om 21.30 bij RTL 4. De uitzendingen zijn terug te kijken via TVblik!

Klik hier voor meer informatie over Beste Kijkers, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie