Uitzending
Beau - Aflevering 20

Aflevering 20

Beau

27-5-2022

| 529 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Beau onder andere:

Mensen willen helemaal niet op vakantie
Mensen willen helemaal niet op vakantie - Lucky TV

Armin van Buuren: 'Ik zat tegen een burn-out aan'
Armin van Buuren is openhartig over de afgelopen twee jaar, waarin de coronatijd hem de ruimte gaf om zich te herpakken.

Michiel Vos: 'Amber Heard is de grote verliezer'
Michiel Vos doet vanuit de Verenigde Staten verslag van het slotakkoord in de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard.

Het tragische Tour-verhaal van Tino Tabak
Er deden maar liefst 258 Nederlandse mannen en 125 vrouwen mee aan de Tour de France. Mart Smeets achterhaalde de feiten, levensloop en persoonlijke verhalen van al deze Nederlandse Tourdeelnemers in zijn nieuwe boek 'Rood-wit-blauw in de Tour'.

Armin van Buuren denkt nog niet aan verkoop eigen muziekrechten
Justin Timberlake heeft zijn muziekrechten voor 100 miljoen dollar verkocht. Voor Armin van Buuren is een verkoop van zijn rechten nog niet aan de orde.

Is het einde van de chaos op Schiphol in zicht?
De chaos op Schiphol is al ruim een maand aan de gang. Nu blijkt dat Schiphol-baas Dick Benschop de afgelopen weken, terwijl de drukte op Schiphol onhoudbaar werd, op vakantie ging. Aan tafel Telegraaf-journalist Yteke de Jong, directeur van ANVR Frank Oostdam en politiek verslaggever van RTL Floor Bremer.

In deze uitzending van Beau waren Armin van Buuren, Dick Benschop, Mart Smeets en Michiel Vos te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 20 werd uitgezonden op vrijdag 27 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • Beau - Beau van Erven Dorens weer terug met praatprogramma BEAU

  Beau van Erven Dorens weer terug met praatprogramma BEAU

  9-11-2020

  Beau van Erven Dorens keert vanavond weer terug bij RTL4 met zijn talkshow BEAU. Beau neemt weer het stokje over van Eva Jinek, die sinds augustus te zien was op de late avond van RTL4 met het tweede seizoen van haar…
  Lees verder
 • Beau - Van Erven Dorens terug met talkshow BEAU

  Van Erven Dorens terug met talkshow BEAU

  4-5-2020

  Lees verder
 • Beau - Beau van Erven Dorens begint met talkshow Beau

  Beau van Erven Dorens begint met talkshow Beau

  1-9-2019

  Beau van Erven Dorens begint vanavond met zijn eigen talkshow Beau. Na het mislukte talkshow-avontuur van voormalig Nieuwsuur-host Twan Huys moet Van Erven Dorens de late avond van familiezender RTL4 weer terugbrengen…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten