Uitzending
Beau - Aflevering 12

Aflevering 12

Beau

18-1-2022

| 1624 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Beau onder andere:

Frank Boeijen - Als geen ander
Al jaren schrijft Frank Boeijen iconische nummers, die de Nederlandse taal hebben verrijkt met zinnen die voor altijd in ons collectief geheugen zitten. Vandaag bracht hij zijn nieuwe album uit.

De bijzondere vriendschap van Frank Boeijen, Cinan Can en Fons de Poel.
Al jaren schrijft Frank Boeijen iconische nummers, die de Nederlandse taal hebben verrijkt met zinnen die voor altijd in ons collectief geheugen zitten. Vandaag bracht hij zijn nieuwe album uit.

De heftige reacties aan oud Voice of Holland kandidaten
De oud Voice of Holland kandidaten kregen er op social media af en toe flink van langs. Advocaat Richard Korver en psycholoog Iva Bicanic over de victim blaming.

Welk gedrag van Rietbergen is strafbaar?
De oud Voice of Holland kandidaten kregen er op social media af en toe flink van langs. Advocaat Richard Korver en psycholoog Iva Bicanic over de victim blaming die zij ondervonden.

Gommers duidt positieve gevoel over torenhoge cijfers
Bijna 243.000 besmettingen in een week. Nog niet eerder werden zoveel mensen in een week tijd positief getest. Toch stellen de cijfers Diederik Gommers positief.

Ieder inkomen of AOW uitkering gaat er op achteruit
Tien maanden na de verkiezingen mocht de Tweede Kamer dan ein-de-lijk schieten op het nieuwe kabinet. De doorrekeningen van het NIBUD werden veelvuldig besproken.

Wouter de Winther 'Kamervoorzitter mist gezag'
Tijdens de eerste dag van het debat over de regeringsverklaring werd de doorstart van Rutte III in Rutte IV door de oppositie goed onder vuur genomen.

In deze uitzending van Beau waren Fons de Poel, Frank Boeijen en Wouter de Winther te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 12 werd uitgezonden op dinsdag 18 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • Beau - Beau van Erven Dorens weer terug met praatprogramma BEAU

  Beau van Erven Dorens weer terug met praatprogramma BEAU

  9-11-2020

  Beau van Erven Dorens keert vanavond weer terug bij RTL4 met zijn talkshow BEAU. Beau neemt weer het stokje over van Eva Jinek, die sinds augustus te zien was op de late avond van RTL4 met het tweede seizoen van haar…
  Lees verder
 • Beau - Van Erven Dorens terug met talkshow BEAU

  Van Erven Dorens terug met talkshow BEAU

  4-5-2020

  Lees verder
 • Beau - Beau van Erven Dorens begint met talkshow Beau

  Beau van Erven Dorens begint met talkshow Beau

  1-9-2019

  Beau van Erven Dorens begint vanavond met zijn eigen talkshow Beau. Na het mislukte talkshow-avontuur van voormalig Nieuwsuur-host Twan Huys moet Van Erven Dorens de late avond van familiezender RTL4 weer terugbrengen…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten