Uitzending
Barend en van Dorp - 9-4-1999

9-4-1999

Barend en van Dorp

1261 x bekeken | 0 reacties
6
In deze aflevering te gast: Sylvana Simons, vj bij de televisiezender TMF; Marcel Wouda, zwemmer en winnaar van gouden medaille in Hong Kong op 4 x 200 meter vrije slag estafette; Martijn Zuidweg, zwemmer en winnaar van gouden medaille in Hong Kong op 4 x 200 meter vrije slag estafette; Pieter van den Hoogenband, zwemmer en winnaar van gouden medaille in Hong Kong op 4 x 200 meter vrije slag estafette; Johan Kenkhuis, zwemmer en winnaar van gouden medaille in Hong Kong op 4 x 200 meter vrije slag estafette; Willem Duys, radiopresentator; Frits Wester, politiek verslaggever. Met een optreden van het Rosenberg Trio.

Deze uitzending van het programma Barend en van Dorp is uitgezonden op vrijdag 9 april door RTL4. Te gast waren Willem Duys, Pieter van den Hoogenband, Johan Kenkhuis, Sylvana Simons, Marcel Wouda en Frits Wester. De presentatie was in handen van Frits Barend en Henk van Dorp.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee