Uitzending
Barend en van Dorp - 6-3-2002

6-3-2002

Barend en van Dorp

874 x bekeken | 0 reacties
6
Uitsag gemeenteraadsverkiezingen. Actuele dagelijkse talkshow van Frits Barend en Henk van Dorp. Vaste gast is columnist Jan Mulder. De gasten zitten gezamenlijk aan tafel en reageren op elkaars gespreksonderwerpen. In deze aflevering te gast: Pim Fortuyn, lijsttrekker Leefbaar Rotterdam over de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in Rotterdam deze dag waarbij zijn partij 16 zetels heeft gewonnen (videoverbinding); Frits Wester, politiek verslaggever; Naïma Azough, kandidaat Kamerlid GroenLinks; Boudewijn Büch, schrijver en programmamaker; Albert Verlinde, presentator tv-programma RTL Boulevard, over de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen (telefonisch). Met een optreden van de popgroep Di-rect.

Deze uitzending van het programma Barend en van Dorp is uitgezonden op woensdag 6 maart door RTL4. Te gast waren Naima Azough, Pim Fortuyn, Albert Verlinde, Frits Wester en Boudewijn Büch. De presentatie was in handen van Frits Barend en Henk van Dorp.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee