Uitzending
Barend en van Dorp - 22-10-2003

22-10-2003

Barend en van Dorp

1105 x bekeken | 0 reacties
6
In deze aflevering zijn te gast:Hans Blom, directeur NIOD, die telefonisch zijn reactie geeft op het boek van historicus Gerard Aalders, waarin deze rept van de vermeende 'stadhoudersbrief', een brief die prins Bernhard in 1942 aan Hitler zou hebben gestuurd; Erica Terpstra, die recentelijk is verkozen tot voorzitter van het NOC*NSF; Brigitte Kaandorp, cabaretière, wier theatervoorstelling 'Lustrum' onlangs in première is gegaan; Hanneke Groenteman, n.a.v. haar boek 'Doorzakken bij Jamin'; Henk Wisman, voetbaltrainer FC Volendam, die telefonisch zijn opstelling van het Nederlands elftal doorgeeft. Met een optreden van de Britse band Stereophonics.

Deze uitzending van het programma Barend en van Dorp is uitgezonden op woensdag 22 oktober door RTL4. Te gast waren Hans Blom, Hanneke Groenteman, Brigitte Kaandorp, Erica Terpstra en Henk Wisman. De presentatie was in handen van Frits Barend en Henk van Dorp.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee