Uitzending
Barend en van Dorp - 19-11-1998

19-11-1998

Barend en van Dorp

1212 x bekeken | 0 reacties
6
In deze aflevering te gast: Remco van Wijk, hockey-international; John Blankenstein, hoofd scheidsrechterzaken; Pyke Faas, rugbyspeler; David Nascimento, voetballer (telefonisch). Met een optreden van rapper Extince. Interview met bondscoach Frank Rijkaard na afloop van wedstrijd, over cadeau's (een glaasje) voor debuterende spelers in Nederlands elftal en over zijn mogelijke veroordeling voor belastingsfraude. Interview met Jeu Sprengers, voorzitter KNVB, die gezegd heeft dat Rijkaard zijn functie als bondscoach zou moeten neerleggen als hij veroordeeld wordt voor belastingfraude. Reportage over debuterend voetballer in Nederlands Elftal Ruud van Nistelrooy met interview.

Deze uitzending van het programma Barend en van Dorp is uitgezonden op donderdag 19 november door RTL4. Te gast waren John Blankenstein, David Nascimento, Ruud van Nistelrooy, Frank Rijkaard, Jeu Sprengers en Remco van Wijk. De presentatie was in handen van Frits Barend en Henk van Dorp.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee