Uitzending
Barend en van Dorp - 17-6-1998

17-6-1998

Barend en van Dorp

1179 x bekeken | 0 reacties
6
Dagelijkse late-night-talkshow omtrent het WK voetbal in Frankrijk in 1998, live uitgezonden vanuit Villa BvD in het Franse plaatsje Roquebrune-Cap-Martin. In hun villa, met uitzicht op het hotel van de spelers van het Nederlands elftal, ontvangen presentatoren Frits Barend en Henk van Dorp diverse gasten. Met de terugkerende onderdelen: 'Oranje hart', een groot oranje hart met een zitgedeelte, waarin gasten plaatsnemen die vertellen over hun relatie met voetbal en het WK; 'Kabel tv', een programma vanuit de Bijlmer in Amsterdam-Zuidoost over het Nederlands elftal in Frankrijk; een prijsvraag voor het beste Nederlandse spandoek; een korte persiflage op Prins Bernhard, aan het eind van elke aflevering. Iedere zondag is er overdag een extra talkshow genaamd 'Café au lait".

Deze uitzending van het programma Barend en van Dorp is uitgezonden op woensdag 17 juni door RTL4. De presentatie was in handen van Frits Barend en Henk van Dorp.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee