Uitzending
Barend en van Dorp - 16-3-2000

16-3-2000

Barend en van Dorp

1345 x bekeken | 0 reacties
6
In deze aflevering te gast: Hugo Claus, Belgische schrijver en kunstenaar. Met een verslag over aankomst van diverse tv-sterren bij het huis van Joop van den Ende voor een privé bijeenkomst. Interviews met: John de Mol, mede- eigenaar televisieproductiebedrijf Endemol; Joop van den Ende, mede- eigenaar televisieproductiebedrijf Endemol; Henny Huisman; Jeroen Pauw; Beau van Erven Dorens; Peter R. de Vries; Gert-Jan Dröge; Marc Klein Essink; Peter Jan Rens; Henk Spaan; Ron Brandsteder; André van Duin.

Deze uitzending van het programma Barend en van Dorp is uitgezonden op donderdag 16 maart door RTL4. Te gast waren Ron Brandsteder, Hugo Claus, Gert Jan Dröge, André van Duin, Joop van den Ende, Beau van Erven Dorens, Henny Huisman, Marc Klein Essink, Jeroen Pauw, Peter Jan Rens, Henk Spaan, Peter R. de Vries en John de Mol. De presentatie was in handen van Frits Barend en Henk van Dorp.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee