Uitzending
Barend & Barend - Najaar 2010 Aflevering 4

Najaar 2010 Aflevering 4

Barend & Barend

8-11-2010

| 3046 x bekeken | 0 reacties
7
Frits en Barbara ontvangen op maandag 8 november Ron Jans en Gertjan Verbeek, twee van de succesvolste coaches uit de Eredivisie van de afgelopen jaren.

Ron Jans, die als speler uitkwam voor onder meer Roda JC en FC Groningen, maakte van die laatste club een stabiele subtopper en plaatste zich zelfs bijna voor de Champions League. Deze zomer maakte hij de overstap van de Martinistad naar rivaal sc Heerenveen. Daar was uitgerekend Gertjan Verbeek jarenlang actief als speler, jeugdtrainer, assistent van Foppe de Haan en uiteindelijk vier zeer succesvolle jaren als coach van het eerste elftal. Nadat hij vorig jaar met Heracles Almelo zesde werd, maakte Verbeek de overstap naar AZ.

Twee trainers die hun sporen hebben verdiend en dit jaar allebei aan een nieuwe klus zijn begonnen, schuiven aan bij Frits en Barbara voor een bijzonder gesprek over hun liefde voor het voetbal, koken, grillige spitsen en nog veel meer.

Deze uitzending van het programma Barend & Barend met de titel Najaar 2010 Aflevering 4 is uitgezonden op maandag 8 november door RTL7. Te gast waren Gertjan Verbeek en Ron Jans. De presentatie was in handen van Frits Barend en Barbara Barend.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie