Uitzending
Barbie`s Baby - Aflevering 7

Aflevering 7

Barbie`s Baby

9-10-2012

| 8008 x bekeken | 0 reacties
5
Barbie wordt ontslagen uit het ziekenhuis en het gezin gaat naar huis. Bij het zien van alle mooie versieringen die Cor en Ron hebben geregeld, wordt het Barbie opnieuw allemaal te veel. Het wordt spannend om te zien hoe Gucci zal reageren op Barbies kleine prinses; iedereen houdt zijn hart vast. Alle belangrijke gebeurtenissen die horen bij een geboorte komen langs: het aangeven van Angelina op het gemeentehuis, de geboortekaartjes schrijven en wegbrengen. Als de kraamtranen weer een beetje opgedroogd zijn, is mama er klaar voor om zich weer in volle glorie aan de buitenwereld te tonen! Er is immers een leuk feestje in het vooruitzicht: Michaels verjaardag. Maar voordat de kersverse mama als vanouds in de lampen kan gaan hangen, moet ze wel even door de wasstraat; tanden bleken, wimpers, wenkbrauwen en nieuwe nagels. Daarna kan met recht gezegd worden: Barbie is back!

Deze uitzending van het programma Barbie`s Baby met de titel Aflevering 7 werd uitgezonden op dinsdag 9 oktober door RTL5.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee