Uitzending
Bananasplit - 7-2-2015

7-2-2015

Bananasplit

5187 x bekeken | 1 reacties
6
Frans Bauer is weer het land in getrokken om op de meest onverwachte plekken zijn verborgen camera’s op te hangen.We zien hoe Danny de Munk zijn goede vriend Andre Hazes Junior te grazen neemt.

Frans Bauer is weer het land in getrokken om op de meest onverwachte plekken zijn verborgen camera’s op te hangen. Overal staan Frans en zijn team klaar om een grap uit te halen met nietsvermoedende voorbijgangers. Frans gaat elke aflevering op bezoek bij een bekende Nederlander die ooit al eens door hem in de maling werd genomen. Zij krijgen nu de kans om een grap uit te halen met bekende of onbekende mensen.

We zien hoe Danny de Munk zijn goede vriend Andre Hazes Junior te grazen neemt. Andre is een sportfreak en krijgt de kans om het uithangbord van een nieuw sportsupplement te worden. Dat klinkt als een aantrekkelijke deal, maar is het ook medisch verantwoord en staat hij wel achter dit nieuwe product? Verder zien we hoe een design bruidsjurk kapot gescheurd wordt en maken we kennis met het ego van een professionele golfer.

De presentatie was in handen van Frans Bauer. Deze uitzending van het programma Bananasplit werd uitgezonden op zaterdag 7 februari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie