Uitzending
Bakkie Troost - 18-1-2016

18-1-2016

Bakkie Troost

897 x bekeken | 0 reacties
7
Jim Bakkum bezoekt met Mirjam Bouwman het graf van zijn overleden oma, de meest positieve persoon in zijn leven. Altijd lachend, zo herinnert hij zijn 'omaatje'. Jim Bakkum bezoekt met Mirjam Bouwman het graf van zijn overleden oma, de meest positieve persoon in zijn leven. Altijd lachend, zo herinnert hij zijn 'omaatje'. Blij dat zij zijn grote doorbraak met Idols heeft meegemaakt, de vele rollen in musicals en mooie grote optredens. Maar wat is het een gemis dat ze nooit zijn kinderen heeft gekend. De broers Robert en Mark van Leeuwen praten over hun vader die onverwacht overleed tijdens een vakantie in Italië. Danielle de Dreu blijft sterk en positief na het verlies van haar zoontje die slechts één maand oud mocht worden en Bertien Young vertelt Arjan Lock hoe haar eerste man op tragische wijze door een psychose om het leven kwam.

In deze uitzending van Bakkie Troost waren Jim Bakkum en Mirjam Bouwman te gast. De presentatie was in handen van Annemiek Schrijver en Arjan Lock. Deze uitzending van het programma Bakkie Troost werd uitgezonden op maandag 18 januari door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee